Условия за ползване

Фирма giftsk.eu, чрез  магазина си в гр Варна, заявяват че сме привърженици на прозрачната икономика и се обявяваме ЗА ПРОТИВНИЦИ НА СИВАТА ИКОНОМИКА!
Работим с мин възможната търговска отстъпка и се стремим да предложим атрактивни цени на нашите клиенти.
Изделията предлагани от нас в по голямата си част са  РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ УНИКАТИ.

Условия за ползване на сайта на онлайн магазин : GiftSK.
//////////важно//////
В изпълнение на Наредба Н-18 2006/Приложение 33/2018 г и  изискванията към лицата които извършват продажби чрез електронен магазин ние правим следните изменения:
1/Плащането НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ става основно.Ние работим с ЕКОНТ и чрез споразумение CD101934 сумите ще бъдат изпращани до наша банкова сметка (напълно проследяем вариант)

2/ Плащането по банков път  също е възможно. 


Онлайн магазин giftsk.eu очаква от Вас да се запознаете с условията, изложени по-долу и Ви насърчава да прочетете внимателно текста, за да се запознаете със своите права и задължения.
////////////край///////////
 1. Общи положения
 
1.1. Авторство: Настоящата страница е собственост на giftsk.eu с адрес на управление гр. Варна, което включва и всички снимкови и текстови материали. Съдържанието в сайта може да бъде копирано и използвано единствено с нестопанска цел. В никакъв случай не бива съдържанието на страницата да бъде разпространявано в други интернет сайтове.
 
1.2. Условия: giftsk.eu си запазва правото да променя по всяко време и без предварително уведомение настоящите Условия, както намери за добре, с оглед да защити своите и на клиентите си интереси. Използвайки тази интернет страница, Вие автоматично се съгласявате с нейните Условия и декларирате, че ги приемате безусловно.
 
1.3. Продукти: Всички продукти, намиращи се в каталога на <<GiftSK.eu >> могат да бъдат добавени във Вашата виртуална “кошница” и да бъдат поръчани при условията на точки (1.6;3.2) Подробно описание на всеки един продукт, неговото съдържание, снимка и цена, могат да бъдат намерени на страницата на самия продукт. giftsk.eu гарантира, че доставеният продукт отговаря на предоставената в сайта информация.
 
1.6. Поръчка: Екипът на <GiftSK.eu> приема поръчки  в рамките на установеното работно време на Физически магазин GiftSK Гр Варна. За информация влезте в страница работно време. Празничното работно време се огласява предварително в сайта ни,страницата ни във ФБ и на вратата на магазина. Самата поръчка може да бъде направена като първо бъде добавен избран продукт във Вашата виртуална “кошница”, а след това се следват инструкциите за добавяне на адрес за доставка(за предпочитане офис на ЕКОНТ) и финализиране на поръчката. След успешната регистрация на поръчка, Вие ще получите емайл - потвърждение с номера на поръчката Ви. Поръчки се приемат  онлайн. Поръчката се счита изпълнена когато е потвърдена, издаден е касов бон на касовия апарат във Физически магазин GiftSK и е предадена на куриер/или клиента.
1.7. Отказване на поръчка от клиента: Вие можете да откажете поръчката си, преди да е изпратена.За всяка поръчка ние ще ви позвъним и получим вашето предварително потвърждение.Ако получите поръчката чрез куриер и откриете дефекти и искате да я откажете,не я заплащате и я връщате до нас.Ако стоката не е дефектна но решите да я върнете,куриерските разноски са за ваша сметка.
 1.8. Отказване на поръчка от търговеца: GiftSK си запазва правото да отказва поръчки, при невъзможност да се извърши доставката в установеното време и при липса на определени артикули.Тези случай са изключения.
1.9. Регистрация: Регистрирането на профил в нашия сайт не е задължително. Можете да направите поръчка, като единствената информация, която ще изискаме от Вас са Вашите имена, имейл адрес и телефон. Като регистриран клиент обаче, ще можете по-лесно да управлявате своите поръчки, фактури, да запазвате адреси за доставка за бъдещи поръчки, което значително ще улесни и ускори процеса на поръчка.Фирмата спазва европейското законодателство за защита на личните данни и данните ви няма да бъдат предоставяни на други лица и инстанции,както и няма да бъдат използвани за цели извън процеса на продажба.
 1.10. Сигурност: Сигурността на информацията, която въвеждате на страниците на GiftSK.eu се гарантира . Данните за плащане, които попълвате на нашия сайт се предават до партниращата ни банка, където се обработват, без да бъдат обработвани или съхранявани на нашия сървър. <<GiftSK.eu>> спазва стриктно PCI стандартите.
 1.11. Информираност: Информация за статуса на Вашата поръчка ще получавате на Вашия имейл адрес при всяка негова промяна. Допълнително, можете да следите изпълнението на своята поръчка от своя профил или страницата за проследяване на поръчки от гости на сайта (ако нямате регистрация). Персонала на магазина ще дава информация за статуса на поръчка, стига да им бъде предоставен нейния номер и имейл адресът, използван за регистрация на поръчката.
2. Условия за доставка
2.1. Работно време: Всички доставки се извършват между 10ч и 18ч източно европейски стандартизирано време или според обявеното изменено празнично работно време. В редки случаи са възможни по-ранни или по-късни доставки, но единствено след потвърждение на наш служител.
2.2. Дата за доставка: В процеса на поръчка можете да изберете желаната дата за доставка. GiftSK не носи отговорност при некоректно или погрешно попълнени данни.
 2.3. Часови диапазон:  За определени поводи с фиксиран час, като сватби, юбилеи и прочее, можем да гарантраме доставка в конкретен час, но това става само след предварителна уговорка с наш служител.
 2.4. Цена на доставката: Цената за доставка се определя според изискванията на фирма ЕКОНТ и са за сметка на купувача освен в случаите на специална договорка.
 2.5. Данни за доставката: Навременната доставка на Вашата поръчка зависи изцяло от предоставените от Вас данни за доставка в процеса на поръчка. GiftSK не носи отговорност за провалена доставка в следствие на некоректно попълнени данни.
 2.6. Отсъствие на получателя: В случай, че получателят отсъства от адреса за доставка, ще използваме телефона, който ни оставяте в процеса на поръчка, за да се свържем с него и да уговорим удобно време и място за доставката. В случай, че предоставеният от Вас телефон е грешен или не отговаря, ще доставим поръчката Ви на роднини или съседи на получателя, намиращи се на адреса. В краен случай, поръчката Ви може да бъде върната обратно в магазина ни, откъдето да направим повторен опит за доставка, след като установим контакт с получателя. Забележете, че след като продуктът е върнат в магазина ни, ще се наложи да заплатите допълнителни 5лв за повторна доставка. Същото се налага и за всеки следващ опит да бъде осъществена доставката. 
 2.7. Липса на определен продукт: В случай, че даден продукт, нужен за коректното изготвяне на поръчката Ви, е неналичен в локалния ни магазин в момента, ще се свържем с Вас с предложение за евентуална замяна . Доставката на поръчката Ви ще бъде отложена, докато не получим Вашето одобрение или отказ.
 
3. Условия и начини за плащане
 
3.1. Предварително плащане на поръчка: Всяка поръчка следва да бъде с Наложен платеж в куриерска фирма ЕКОНТ. Сумите по наложения платеж ще бъдат платени до нас по банков път на база споразумение CD101934
 
3.2. Възможности и начини за плащане: Можете да платите поръчката си като използвате един от посочените по-долу начини. Не приемаме плащания през системи неупоменати в настоящите Условия.

 3.2.3. Банков превод: Можете да платите поръчката си с банков превод. За целта трябва само да изберете този начин на плащане и да натиснете бутона “Потвърди”. На страницата за потвърждение на поръчката Ви, ще видите банковата ни сметка, както и по-нататъшни инструкции за плащането.
3.2.4.Наложен платеж при доставка от куриерска фирма или лично от GiftSK.
3.2.3.2. Международни преводи: Обърнете внимание, че при плащане с банков превод от чужбина следва да заплатите всички разноски по превода, включително и тези за неговото получаване. Това не важи за плащания от държави-членки на ЕС, стига плащането да е наредено през SEPA.

 4. Отказване на поръчка и връщане на продукт

 4.1. Претенции: В редките случаи, когато може да не сте доволни от услугите ни, можете да предявите претенции за частично или пълно възстановяване на сумата, заплатена по поръчката Ви, в срок от 24ч, след нейната доставка. Това можете да направите, като ни изпратите имейл с ясно изявено желание за компенсация на адрес .......@giftsk.eu. Този имейл трябва да съдържа прикачена поне една снимка на доставения продукт с указани дефектите по него.

 4.2. Частична компенсация: След като получим снимка на доставения продукт, ще преценим размера на компансацията Ви и ще се свържем обратно с Вас. Компенсацията ще бъде освободена в рамките на 24ч., след постигане на споразумение с Вас.

 4.3. Пълна компенсация: Платената сума може да бъде възстановена ако продукта не отговаря на очакванията на купувача и продукта е върнат на търговеца в добър търговски вид без нарушена опаковка и вид,

4.4. Право на компенсация: Право на компенсация има единствено платеца на поръчката, а сумата се възстановява според начина ѝ на плащане. 
 
https://tyxo.com/dashboard