ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК

За ваше улеснение в избора на подарък предлагаме  ВАУЧЕРИ ЗА ПОДАРЪК  на стойност 30 лв. и 50 лв. Ваучерите можете да закупите от Интернет магазина или от магазина ни в Гр. Варна Ул. "Каймакчалан" - 10. Срещу представен ваучер можете да закупите избран от вас  /вашите приятели/  подарък от Интернет магазина ни  https://giftsk.eu  или от магазина ни в Гр. Варна         Ул. "Каймакчалан" 10
Как се процедира:
Закупен ваучер и подарък от Интернет магазина.
1/ Закупувате ваучера от интернет магазина. Изпращаме по Еконт подпечатан вариант  в луксозен плик.Заплашате го с наложен платеж или в магазина ни Гр Варна Каймакчалан 10.Подарявате го!
2/ Лицето, което го получи се свързва  с нас по емаил: giftsk@mail.com с нас и уточнява кои от артикулите в Интернет магазина избира. Изпращаме с ЕКОНТ като доставката е за сметка на купувача и ако стойноста на ваучера е по малка от стойноста на закупената стока се доплаща с наложен платеж.
Закупен ваучер и подарък от магазина ни Гр. Варна ул. "Каймакчалан" -  10
1/ Закупувате ваучера от магазина ни,той ще бъде подпечатан и подписан от нас. Подарявате го.
2/ Лицето на когото сте подарили ваучера го представя в магазина и си избира подарък. Доплаща ако стоиността надвишава стойността на ваучера.
Възможна е доставка ,опаковане и други екстри които ще са обект на допълнително договаряне по телефон или email.
https://tyxo.com/dashboard https://support.zendesk.com/hc/en-us/articles/203691476